About us

Camelia real estate d.o.o., ima u svojoj ponudi veliki izbor pažljivo biranih nekretnina u Opatiji, Opatijskoj rivijeri, Istri i Gorskom Kotaru; od elitnih vila, ekskluzivnih apartmana, savršeno pozicioniranih kuća i stanova uz more, do atraktivnih zemljišta, koji su veliki potencijal za ulaganje.

Naša ponuda obuhvaća penthouse i luksuzne stanove u novogradnjama s panoramskim pogledom i pratećim sadržajima i infrastrukturom, vile s bazenom i uređenim okućnicama, te raznovrsna zemljišta s potencijalom.
Naše iskusne agentice sa licencom pomoći će vam u cijelom procesu kupoprodaje od savjetovanja do onačne realizacije sa cijelim timom pravnih stručnjaka, arhitekata, dizajnera interijera...

Opatija i Opatijska rivijera naša su preporuka ukoliko težite top lokaciji i odličnoj investiciji. Blizina Zagreba, Ljubljane, Venecije, čine ju lako dostupnom kopnenim i zračnim prometom (aerodromi Krk, Pula, Trst, Treviso, Zagreb, Venezia). Opatija je grad u kojem će Vaša nekretnina „živjeti“ 365 dana godišnje (u odnosu na druge klasične turističke destinacije u Hrvatskoj).
Grad smješten na obali Kvarnerskog zaljeva, podno obronaka Učke, na mikrolokaciji poznatoj po blagoj klimi,gdje se miješaju morski i planinski zrak, još je u doba Austro-ugarske monarhiije, bilo poznato elitno lječilište.

Ulice grada Opatije čine aristokratski objekti, koji se ističu specifičnom profinjenom arhitekturom, te vlastelinskim secesijskim vilama iz perioda Austro-ugarske monarhije, iz kojih se pruža neprocjenjiv pogled na Kvarnerski zaljev i otoke.
Opatija je okružena predivnom prirodom i ptioresknim malim gradićima, sa autentičnim primorskim kućicama između kojih se provlače uske uličice bogate povijesti.

Veliki izbor plaža, čisto more, beach clubovi, restorani, kafići, samo su neki od razloga, zbog kojih se Opatija nalazi na vrhu ljestvice ljetnih destinacija Evropskih zemalja. Cijene nekretnina na ovom području rastu, popunjenost iznajmljenih objekata je izuzetno visoka, sa povratom investijcije od 5-10% godišnje, pa samim time Opatija je sjajan izbor za investiranje kapitala.