28.10.2021

3. DIO  Pokazivanje nekretnine potencijalnim kupcima!

Nakon što smo Vas proveli kroz kratki presjek pripreme za prodaju Vaše nekretnine došli smo do najvažnijeg momenta, pokazivanja nekretnine potencijalnim kupcima.

Uvjerena sam da se pokazivanju same nekretnine treba pristupiti vrlo ozbiljno i zainteresirano da pokažete sebe i svoju nekretninu u najboljem svjetlu (jer biste i Vi sami željeli kupiti nekretninu od nekoga tko vam je simpatičan, drži nekretninu urednom i brine o njoj)

Kada očekujemo posjet potencijalnog kupca u svom domu nekretnina svakako mora biti pospremljena, svijetla, (otvoriti sve prozore, dignuti rolete, upaliti svjetla), mirisna (upaliti mirisne svijeće, mirisne štapiće idealan je miris nekog cimeta ili pečenih kolačića - svakako nastojte da se u stanu ne osjeti miris prženog luka), nekretnina treba biti ugodno zagrijana zimi (upalite kamin da gori vatrica u njemu) ili ugodno rashlađena ljeti.
Ukoliko ne živite na nekretnini koju prodajete potrebno je da dodjete pola sata prije potencijalnih kupaca kako bi nekretninu  pripremili za pokazivanje kako bi ju otvorili, provjetrili, upalili svjetla...

Nekretninu je potrebno prezentirati na najljepši mogući način.

Sjetite se lijepih trenutaka koje vas vežu na ovu nekretninu i prenesite ih kupcima, svakako izdvojite TOP 3 stvari koje su vas oduševljavale u toj nekretnini !
Ne pričajte o manama jer ionako nešto što je za vas bila mana ne mora značiti da za nove vlasnike neće biti prednost, jer svi imamo različite stilove života i životne navike!

Zapamtite prodajete viziju budućeg života  potencijalnih kupaca u vašoj nekretnini i svaki uloženi trud u prezentiranje nekretnine privući će pravog kupca!
Sretno sa prodajom!